Драскалки и катерушки

Всички знаем, колко е приятно да наблюдаваме играещо си коте. Ако сте собственик на такова, можете да допринесете за това, нейното сърчице да заиграе от щастие. 
Разгледайте нашите предложения и подарете на дивия палавник -  нова катерушка, драскалка, тунел или друг аксесоар за забавление и отдих

Катерушките и драскалките  за котки, спомагат за добрата физическа форма. Другата страна на монетата е, че те ѝ предоставят място, което тя да припознае като своя територия. Да я маркира по своему и да остави мебелите ни пощадени. Да, хубаво е да се има в предвид, че когато котката не разполага с друга възможност да задоволи своята потребност да драска, тя ще се насочи именно към Вашите тапицирани мебели. Това не означава, че котето е зло и ви се сърди, то просто има нужда да го прави. Така че, когато се сдобиете с котка, освен купичките за храна и котешката тоалетна, има още един изключителен и важен аксесоар, който ще намерите в Zooland.bg -  Драскалки за котки и Катерушки за котки.

Една дървена катерушка за драскане би била идеално решение на  проблема. На нея, ще има възможност да си остри ноктите и да тренира мускулите си. Което подобрява нейното кръвообращение. Катерушката за котки,  е перфектното място на което да се покатери и полегне, и да получи своя любим панорамен изглед от високо.
Другата възможност, която ще намерите в сайта ни и нашите магазини, са  различни драскалки за котки. Изборът е от най-обикновените дъски за драскане до килимчета и пилони. Предимството на килимчетата е, че могат да се монтират на стена и предлагат възможност на котето блажено да се изпъне и да драска на воля. Освен това, практичността на дъските-драскалки за котки и килимчетата, заемат значително по-малко място. Идеално решение, за любителите на котки, които не разполагат с достатъчно пространство. На пазара се намират и драскалки за котки от велпапе, които са модерни, функционални и с красив дизайн. 

Тунел и дънер за драскане, са други интересни решения на проблема. Те са предназначени, както за драскане,така и за игра. Представляват съчетание между дърво за драскане, котешка къщичка и уютна мека пещера.

Разгледайте още наши предложения! И направете удобно своята поръчка от дома си.