Поводи и медальони

Между котките и кучетата има една съществена разлика. Много често, котките си стоят вкъщи през цялото време, а кучетата ги разхождат всеки ден. Поради тази причина, котетата  имат нужда от доста повече аксесоари. Било за игра и удоволствие, други от неотложна необходимост- тоалетни, пясъци, драскалки и т.н. 

В подменюто Поводи и медальони за котки, сме разположили каишки за котки, противопаразитни каишки за котки, нашийници за котка, нагръдници за котка, повод с нагръдник, за пълния комфорт на домашния любимец и вас.

В България, не е прието котката да бъде разхождана като куче, с повод с нагръдник или нашийник за котка. Но, тази тенденция се наблюдава и у нас. По този повод в Zooland.bg, сме се подготвили и сме подбрали за вас, обширен асортимент от установени производители. В случай,че вашата котка е много палава и с огромна енергия, можете спокойно да я изведете в парка на разходка, като и наденете нашийник за котка. За по-голям комфорт производителите са измислили повод с нагръдник. Не е само парка. В случай, че обичате да ходите често по различни плажове или на планина, не е нужно да оставяте котката сама. Ако си купите повод с нагръдник за котка, можете да сте винаги и навсякъде заедно. За изборът, според породата и големината на животното, ще Ви помогнат нашите добре обучени консултанти. Но, от сега е хубаво да знаете, че при изборът Ви на нашийник или нагръдник за котка, те трябва да са  Меки, нежни и удобни! Това е задължително, защото на малкото „тигърче“ вратлето, е най-слабото му място. Крехко и нежно, като плюш. 

В това подменю на сайта ни, ще намерите и море от противопаразитни каишки за котки. Изборът на производители и цени, варира в голям диапазон. Противопаразитна каишка за котка, стопаните ползват против бълхи и кърлежи. Независимо от факта, че съществуват капки, спрейове и пудри, най-често се ползва каишка за котки. Употребата им, защитава Вас, домът и самото животно. Само  5 % от бълхите са върху котката, другите 95 % скачат и живеят в дома Ви. 
Почти всички любители на домашните животни, си ги обичат безумно. И никой не иска, неговото животинче да се загуби, заблуди или избяга. Затова, е почти задължително , купувайки нашийник за котка или на каишката, да се сложи медальон. На който, най-често се гравират името на животното, на стопанина и телефон за обратна връзка. 
Екипът на Zooland.bg, препоръчва да не пропускате този артикул- медальон за котка.