Чанти и раници за котки

Запътили сте се надалеко и си искате любимото коте с вас.  На сайта ни и в магазините, ще намерите така нужните аксесоари за транспорт на котки! В раздела Чанти и раници за котки, ще се сблъскате с богатото разнообразие от транспортни чанти за котки, транспортни раници, кошници и много други от гамата за транспортни аксесоари за котки.

Без значение какво е вашето направление, дали ще се ходи до кабинета на ветеринара или за по-дълго пътуване с кола, влак или самолет, ние предлагаме да осигурите комфорта и на вашата котка. Те също обичат да пътуват, но е желателно  да разполага с достатъчно място и да им е комфортно по време на път. Едно такова пътуване, би било изморително и изнервящо за двама Ви, ако трябва да се носи котето в ръце. Даже е немислимо! 

На къси разстояния, се препоръчва чанта за котка. Осигуряваща безопасен начин за пренасяне. Всяка предлагана от нас транспортна чанта за котки, е топла и мека. А котките се чувстват уютно и обожават да се сгушат в тях! Този аксесоар за пренос, е много практичен, защото повечето модели са лесно сгъваеми. Респективно, те са изключително практични за съхраняване след употребата.

Пластмасовите кутии за котки, са много по-здрави и са предпочитан избор за пътуване на дълги разстояния. Тук, нашият съвет е, да измерите вашата котка, преди да пристъпите към избор и покупка. По изисквания, ако кутията позволява на животното да стои изправено, да лежи и да се обръща свободно, това е размерът кутия за вашия любимец. Ако планирате пътуване със самолет  кутията трябва да отговаря на изискванията на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA). 

Целият ни асортимент от чанти и раници за транспортиране на котки, е изложен онлайн. Изборът на транспортна чанта, транспортна раница за котки или кутия за котки, няма да е лесен. Консултирайте се с нашите професионални сътрудници за правилният избор! Защото, понякога хората имат нужда , просто от котешки нагръдник за автомобил, с който Вашата котка ще бъде в безопасност в колата!