Транспортни

В тази секция на нашия сайт, ще намерите нужните Ви транспортни средства за пренос на кучета - транспортни клетки, кучешки кутии за транспортиране, предпазни колани за кола, решетки за кола, постелка за кола за транспортиране на куче. Нормално е за един хипермаркет, като Zooland.bg, да разполага с разнообразие и количества от стоките си. В категорията Транспортни средства, ние не правим компромис с тези очаквания на нашите клиенти. 

За пренасяне или превозване на куче в безопасна среда, ние предлагаме много типове ръчни кучешки кутии за транспортиране, транспортни клетки, решетки за кола и мн. други. За да запазите хигиената в транспортното средство на нужното ниво по време и след транспортиране, нашият зоо хипермаркет предлага постелка за кола за транспортиране на кучета.

Транспортните клетки, са най-използваните и предпочитани средства за пренос на домашен любимец. Обикновено, те са железни или пластмасови. Вторите са за предпочитане, защото отговарят и на изискванията на авиокомпаниите за пренос в багажното отделение. Лесни и практични са, при транспортиране в автомобил. При избора, погледнете за наличието на така нужното отделение за аксесоари. Където можете да приберете повод, каишка, храна и т.н. необходими аксесоари. Кучешките кутии за транспортиране често се ползват и за стационар във ветеринарните лечебници или вкъщи след операция. 

Решетки за кола или стоманена клетка (кафез), се използва най-често при транспортирането на кучето в лека кола, микробус, ван. Както и за ограничаването в безопасна зона на кучето. Практически не е създадена за пренос на ръка, не се одобрява от авиокомпаниите, но е идеална ако трябва да оставите кучето насаме за няколко дни. Друг голям плюс е перфектната вентилация и възможността за сгъване при съхранение.  

Предпазни колани за кола за куче са задължителен аксесоар за всеки собственик на куче, който пътува с него в колата си. Законодателят също е зафиксирал това изискване в ЗЗДП, където се казва, че всеки собственик е длъжен да се погрижи за безопасността на животното до себе си в кола. 

Постелката за кола за кучета, е крайно препоръчителна, когато возите куче в колата. Постелката е от специална непромокаема материя и ще защити тапицерията и кечетата на автомобила от непредвидими замърсявания, навлажняване и косми. 

Улеснете живота си с животно в колата и вкъщи! Не се лишавайте от тези, така необходими принадлежности за кучета!