Храни за гризачи

Това, което отличава гризачите от останалите бозайници, е наличието на силно развити зъби-резци, които нарастват постоянно. Именно постоянния растеж на резците налага необходимост от постоянно износване чрез гризане. А начинът им на хранене с предните зъби-резци, ги прави , да са толкова сладки и забавни домашни любимци. Зайци, плъхове, порове, чинчили, морски свинчета и порчета. С чаровните си предни, дълги зъби, смилат не само храната си, но и  всичко наоколо до което се докопат. 

Ако, не знаете какво да правите с него, защото гризачът разваля мебели и тапети, то ние ще Ви помогнем. 

Уебсайтът на онлайн магазина за домашни любимци Zooland.bg, разполага с прекрасни дървени зеленчуци за изпиляване на зъби, които ще ви помогнат да решите този проблем, привличайки гризача със своята интересна форма и естествени цветове. Zooland.bg,  предлага богат избор от различни продукти за гризачи: фуражи за клетки, тоалетни, къщички за гризачи. Както се оказа, гризачите не са изключение. Изберете тоалетна за гризачи, която е удобна и подходяща за размера на клетката на вашия домашен любимец на мястото, и животното постепенно ще свикне с него. В резултат на това има по-малко бъркотия в клетката и по-малко боклук в апартамента. 

Необятния ни електронен магазин - Zooland.bg, е пълен с разнообразие от фуражи и витаминни добавки от водещи производители на стойностни храни за гризачи. При нас, ще намерите, пълноценна храна за всички видове гризачи – хамстери, морски свинчета, зайци - богата на цели парченца зеленчуци, царевични и пшеничени зърна. Допълнение към дневното меню. Истинско удоволствие за вашия гризач. Отлична комбинация за пълноценно и здравословно хранене.  Храната за гризачи се събира в екологично чисти райони, винаги пресни и с много високо качество. Като потвърждение - под всяка емисия можете да намерите снимка на нейното съдържание. В раздела "за гризачи" можете също да изберете необходимия размер и текстура за гризачи, а удобен ценови модул ще ви помогне за това. 

Всеки от нас е осъзнал удобната услуга за доставка и онлайн търговия. Колко е бърза, навременна и спестява много време!  Няма да ви накара да чакате и ще достави вашата поръчка бързо и в срок.