Храна за хамстери

Най-малките, пухкави обитатели на вашия дом, се нуждаят от специална грижа и здравословна храна, съобразена с тяхната порода и специфика. Гризачите отдавна са предпочитани домашни любимци, тъй като живеят само у дома и голяма част от тях не са особено претенциозни за отглеждане. Всички храни за гризачи трябва да са с високо съдържание на въглехидрати, на фибри (за добро храносмилане), а също така обогатени с витамини, минерали, пробиотици и др. Най-популярни сред дребните животинки, са хамстерите, при които има и голямо разнообразие на породи. В нашия сайт може подробно да се запознаете със специалната храна за хамстери, да разгледате подходящите смески за всяка порода, видовете марки, цени и да направите своя избор и поръчка, с няколко клика на компютърната мишка. 

Здравословната храна за хамстери съдържа всякакви зърнени култури (пшеница, царевица, ориз), семена (просо, слънчоглед, тиквени семки), сушени плодове и зеленчуци, дори насекоми, които всеки малък лакомник би си доставил, ако живееше в естествената си среда. Това обезпечава необходимото количество протеини и аминокиселини, за да бъде той жизнен и устойчив на заболявания. Здравите зъби са от изключителна важност за малките гризачи, разбира се. Xpaнaтa за хамстери е пълноценна, когато съдържа дocтaтъчнo твъpди влaĸнини, нacъpчaвaщи пpoдължитeлнoтo дъвчeнe. Тъй като зъбите на хамстера постоянно растат, пo тoзи нaчин се пoддъpжa тяхното оптимално износване. От добавените в здравословната храна за гризачи ядки, животните получават необходимото им количество мазнини и протеини, от които зависи добрия външен вид на тяхната козината. 

Витамините и минералите са задължително присъстващи във висококачествената храна за всички гризачи - фосфор, цинк, биотин, калций, манган, кобалт, мед, желязо, витамини А, Д, С, Е и др. Храната за хамстери е обогатена с натурални аромати и оцветена подходящо, което я прави неустоима за всяка порода, а също така гарантира отлично здраве и тонус на малкия, пухкав любимец. 

В нашия онлайн магазин не просто ще направите най-добрия избор на здравословна храна за хамстери, ще се запознаете с различните цени, а и ще може да поръчате всичко избрано, което да бъде доставено директно до вашия дом.