Жива храна

Поглезете любимото змейче или влечуго с почерпка от zooland.bg 

Любителите на змии и влечуги са наясно с важността на живата храна за своите домашни любимци. Храната допълваща менюто на терариумните животни, не само ще разнообрази диетата им, но също така ще направи възможно да се доближат още повече до условията на живот в природата.  Няма ефективна универсална храна за влечуги, която да е еднакво подходяща за голямото разнообразие на видът влечуги и земноводни. 

Предложенията за жива храна за влечуги от  zooland.bg , са разработени със специализирани дажби за хранене, като сме взели в предвид особеностите на структурата и жизнената активност на животните, които ще се хранят с тях. Живата храната допълваща менюто на терариумните животни се отглежда на балансирана диета, като се вземат предвид нуждите и характеристиките на развитие на влечугите, което позволява да се постигнат оптимални нива на усвояване на целия спектър от хранителни вещества и витамини. 
Нашите продукти, са ефективна висококалорична жива храна с ниско съдържание на хитин, с цел предпазване специфичната хранителната система на влечугите. И може да бъде основна храна за повечето видове влечуги. 

Zooland.bg, горещо препоръчва на своите клиенти, да поръчват с мисълта за известен период напред, тъй като е по-изгодно. Има и много фактори, които трябва да имате в предвид при избора на храната, която е допълваща менюто на терариумните животни. На първо място, това са биологичните характеристики на определено животно, възрастта, физическото състояние, както и условията на съхранение. Отговорен подход към избора на жива храна за влечуги, трябва да осигури на змията или влечугото всички необходими витамини, минерали и хранителни вещества. Най-важният фактор обаче не е цената в зоомагазина, а качеството.

Отговори на всички въпроси, свързани със закупуването на жива храна за влечуги, можете да получите от служителите на Zooland.bg

В нашият онлайн магазини Zooland.bg, предлагаме широка гама от жива храна за змии и влечуги на атрактивни цени.
При необходимост, ние ще организираме доставката на храната допълваща менюто на терариумните животни.