Консервирана храна

Удобен начин за хранене е консервираната храна за влечуги. Такива храни за влечуги и земноводни, са били приготвени в консерва, за да се поддържа хранителна стойност, вкус и аромат. При този процес, също така се омекотява екзоскелета на насекомите за по-лесно храносмилане и разрушава връзките между колагеновия протеин, за да се усвои от влечугите.

Така приготвените храни за влечуги и земноводни, е подходяща и за малките животинки.  Колагенът е важно влакно, което подпомага изграждането на костни, хрущялни, кожни и нокътни структури. Консервираната храна за влечуги, има същата хранителна стойност като живата храна за влечуги и земноводни, но са по-лесно смилаеми и много удобни за употреба.
Избирайки консервирана храна за влечуги от веригата хипермаркети за животни Zooland.bg, можете да предлагате на вашите домашни любимци всякакви насекоми, охлюви и дори скариди!

Всички консервирани насекоми се приготвят цели в консервата, за да се гарантира най -високото ниво на хранене и вкусовите качества. Консервираната храна за влечуги, е толкова качествена и вкусна, че всеки обитател на терариума ще се научи да ги яде с желание. 
Zooland.bg предлага голямо разнообразие от хранителни продукти в своя онлайн магазин.  Налични са големи скакалци (любими на брадати дракони), гъсеници, щурци, брашнени червеи, супер червеи, скариди и охлюви. Брашнените червеи и щурците се предлагат в два различни размера, за да отговорят на нуждите на влечуги земноводни от всички възрасти и размери. 

Ако сте от хората отглеждащи някой вид влечуго или земноводно, които ядат насекоми или всеядни, разгледайте нашият онлайн магазин, където разполагаме с повечето видове храни за влечуги и земноводни. А разнообразието от налична консервирана храна за влечуги, позволява да осигурите разнообразно меню на вашия питомец.

Следващия път, когато решите да пазарите храна за влечуги, грабнете консерва или две. Вашите гущери, костенурки или игуана, ще ви благодарят!