Грижа за очите и ушите

Всеки любител на кучета знае, че грижата за домашния любимец включва много повече от първоначалните очаквания. Отделянето на време за игра и разходки е част от ежедневната рутина, но много от нас не осъзнават колко важна е грижата за очите и ушите на кучето. В онлайн зоомагазина Zooland.bg можете да намерим широка гама от продукти, които помагат в поддържането на здравето на очите и ушите на нашите кучета.

Очна грижа

Ето някои от продуктите, които биха ви помогнали да поддържате очите на вашия пес във възможно най-доброто здраве:

  • Eye Envy Tear Stain Remover: Премахва петната около очите на вашето куче, които могат да се появят от сълзите. Eye Envy е известна марка с доказано качество.

  • Optixcare Eye Cleaning Wipes: Тези практични кърпички са идеални за почистване на околоочния регион на кучето и предотвратяват натрупването на мръсотия и бактерии.

  • Virbac C.E.T. Eye Rinse: Този измиващ средство на Virbac помага за отстраняване на замърсявания и за предотвратяване на зачервяване и раздразнение на очите.

Грижа за ушите

За здравето на ушите на вашето куче, разгледайте следните продукти:

  • Epi-Otic Advanced Ear Cleaner: Това е многоефективен ушен почистващ препарат, който помага за предотвратяване на ушни инфекции и намалява неприятните миризми.

  • Zymox Otic Pet Ear Treatment with Hydrocortisone: Този продукт е отличен за борба с бактериални, гъбичкови и дрождеви инфекции в ушите на вашето куче. Хидрокортизонът облекчава сърбежа и възпалението.

  • Virbac Epi-Otic Ear Cleaner: Тази продуктова линия на Virbac е много популярна сред собствениците на кучета. Те предлагат разнообразни решения за грижа за ушите, като почистващи препарати и лечебни мерки.

Грижата за ушите и очите на вашия домашен любимец може да бъде прост и безпроблемен процес, ако използвате подходящите продукти. В Zooland.bg можете да намерите всички нужни продукти, за да поддържате кучето си здраво и щастливо.