Аксесоари за котки

Прибирате се у дома и на прага ви посреща пухкава, мъркаща топка - истинската стопанка на вашия дом! Всеизвестно е, че не вие, а вашите котараци са всевластните господари в къщата. Както е редно, "господарите" трябва да бъдат хранени, глезени и обгрижвани, за да са здрави и да се чувстват добре. Разполагате ли с всичко необходимо за това? Тук на помощ идваме ние и нашият онлайн магазин, където можете да подберете онова, от което се нуждае вашият или вашите котета. На първо място, разбира се, е храната - гранули или паучове, консерви или пастетчета, лакомства и витамини, а трябва да имате и подходящите съдинки, в които да ги поднасяте на "тяхно котешко величество". Единични или комбинирани купички и поставки за храна и вода. Както за за сухи или други лакомства - можете да избирате между различни видове, цветове, материали (метални или пластмасови). 

След като се нахрани и се облекчи, всяка котка има нужда и от забавление, независимо дали вие сте си у дома или са сами. Драскалки и катерушки, къщички, легла за котки, и куп специални играчки за котки - изборът, който ви предлагаме в нашия онлайн магазин действително е много голям. Други екстри, от които се нуждае вашето коте, са козметичните и хигиенни продукти, четки и гребени, чанти и клетки за котки, поводи и медальони - гаранция за неговото здраве. Шампоани, пудри, спрейове, противопаразитни препарати, четки за козина - разгледайте нашия онлайн каталог и направете своя избор.

Когато любимото животинче е здраво, нахранено и чисто, тогава с радост ще ви дарява безусловната си обич, което ще ви прави наистина щастливи, в общия ви дом!