Купички и поставки

Не знам за мъжете, но със сигурност любовта на животните минава през стомаха!

Кучето търпи на глад и няма да Ви загризе, а ще продължи да ви обича, даже гладно. Само ще Ви гледа умолително и с облизване ще подскаже, че е гладно. 
Но не така стоят нещата при котките. И ако не искате да почувствате остротата на ноктите им, се погрижете купичките за храна и вода за котки да са пълни. 
Гарантираме, че е за ваше добро и искате котката Ви, да е винаги нахранена, напоена и спокойна. Изборът на купички и поставки, подложки за купички, както и самите купички за храна/вода за котки е обширен. 

И тук имате нужда от малко знания по темата. Трябва да се вземе в предвид, че правилният избор на купичка за една котка трябва да е... малко по-голяма по размер, от нужното за една порция! Любопитен факт е да се знае, че котките за разлика от кучетата, си контролират сами нужната дажба. Докато кучетата, имат безграничен апетит, който не могат да контролират. Знаейки тази малка подробност, можете да оставите храна на котката (котките) за няколко хранения. А те, по някое време, ще се измъкват от любимото си скривалище или топло местенце. И ще отидат да си похапнат по малко, когато почувстват нужда. 

За собствениците с по-големи изисквания към хигиената, предлагаме подложки за купички. Едно разкошно решение, да запазите чисто около купичките. От друга страна, подложките за купички, са интериорно решение и много красиви. При тях, изборът е изобилен. На ниски цени.
Клиентите ни често избират и поставки за купички за храна и вода за котките. Поставките, спомагат за подкрепянето на купичките. Да не би неволно, сладкото плюшено коте да си обърне съдинките. 

В тази категория са и автоматичните поилки за котета. Идеално решение за постоянно чиста водата. Те са с по-голяма вместимост и котката винаги ще има достатъчно, даже в моментите когато ще отсъствате за по-дълго. Автоматичната поилка, ще ви гарантира спокойствие.