Легла за котки

Всеизвестен факт, не само за стопаните на котки, но и за всички хора е, че котките обичат да спят. Спят някакви си „скромни“ 14-18 часа в денонощието, но предимно денем. 
Всъщност, хората ги обичат, именно защото обичат да се гушкат, мъркат гърлено и да спят. Но все пак има места, където писаните обичат да лежат повече на вашия диван, фотьойл и легла, та дори от вашия скут. 

В природата на котките е, да се чувстват уязвими по време на сън. Освен това, те са нощни животни и е нормално да спят през деня. Именно затова, те си търсят уединени и скрити местенца – в гардероб, под диван, а вечер им е нормално да притесняват стопаните си, колкото и да не ви се иска. Котката е способна най-нахално да събуди човека, просто защото й се е доиграло в 2-3ч. през нощта. 

Радостната новина за стопаните е, че ако вашата любимка се промъква за да подремне в скута ви, тя много ви обича и ви се доверява, че няма да и сторите зло. Другото доказателство за нейната любов е, когато се сгъне на домашните възглавници до главата ви. За такива моменти, можете да се сдобиете  с едно по-пухкаво и нежно от нея самата- одеяло за котки. 
В подменюто Аксесоари и Играчки за котки, на онлайн магазина ни, ще намерите и много други интересни, любопитни и практични аксесоари за котенцата. Будят голям интерес в нашите клиенти, котешко легло за радиатор и котешки хамак за прозорец. Само един бегъл поглед на тези аксесоари, ще грабне веднага вашето внимание и мигновено ще почувствате 
нуждата от тях. 

Гледайки поведението на котките, хората са забелязали, че палавниците умоляват за място под слънчевите лъчи. Обикалят и търсят местенце на някой перваз, някъде между цветята.
И често в желанието си да са на припек, събарят цветята и си настаняват телата :) Прозоречните первази, са също така идеалното място за наблюдаване на външния свят. Особено, ако съзерцават птички. Тук на помощ идва нашия уникален продукт- котешки хамак за прозорец. Закупувайки го, ще си спестите много главоболия и ще осигурите на котанчо, негово местенце под слънцето. Това не е единственото му предназначение. Други плюсове са:   няма да търсите друго място за цветята; ще се предпазите от екстра надраскано, изцапано и косми. Друг подобен продукт в нашия онлайн магазин е котешкото легло за радиатор. Идеята е същата, като с хамака. Но се закача на радиатора на парното.