Четки и гребени

Ангажиментите за хигиената на една котка не свършват с храненето, водата и тоалетната й. Редовната грижа включва особено внимание за нейните очи, уши и козина. Особено, ако искате тя да прави впечатление с разкошния си външен вид.

В този раздел, ще Ви представим нашите продукти за добро обгрижване на мъркащия жив плюш. Без значение от пола, писаните ще се насладят, ако го галите известно време с масажна четка за котки или премахнете скубещата се козина с четка за разресване на котка. 
Проучване посочва, че голяма част от стопаните на котки, пренебрегват грижата за козината и лапичките. С изборът на четки и гребени за котки, както ножици и машинки, с лекота ще  поддържате котешката козина здрава и лъскава.

В подменюто ни -  Четки и гребени за котки, ще намерите също така, инструменти за изчистване на косми от мебели и дрехи. 
Масажни четки: има модели, които са за масажи, когато сте заедно и за моментите, когато писанка е сама, ако нямате време за една сесия масаж. Ъгловата масажна четка за котки, е вашият правилен избор за постигането на целта. Тази четка се отличава с възможността да се закрепи към ъгъла на стената, и котето да се търка на нея с удоволствие и наслада. А за това спомагат еластичните и в същото време твърди зъбци, които имат и лепкав ефект.
В сайта на Zooland.bg и магазините ни, в тази категория ще имате избор между: Четки с естествен косъм и дървена дръжка; Grooming ръкавици-четка; Овални двустранни; Лепнеща гумена ръкавица за поддръжка на козина и по-елементарни модели четки за разресване

Посетете сайта ни за да видите безкрайното разнообразие от четки и гребени за котки. 
Всички стоки предлагат не само голям избор като качество и цена, но ще ги намерите на ниски цени
Онлайн поръчката, ви спестява време и пари. Ползвайте въведеното удобство за поръчка от домът.