Ветеринарна серия

Начинът на хранене с ветеринарна серия храна за котки, включва много разновидности. Такава диета трябва да се предписва само от ветеринарен лекар, който взема предвид идентифицираните патологии на домашния любимец. Също така е важно да се координира честотата и продължаването на храненето със специалист. Клинично тествана диетична храна от серията лечебни храни за котки,  се използва за хранене само по време на терапията и по време на периода на възстановяване след заболяване. Това е важно да се има в предвид, поради  състава на тези продукти. Някои елементи се съдържат в големи количества, които могат да навредят на тялото на здраво животно. Производители с висок клас лечебна храна, произвеждат суха и мокра храна за котки с уринарни проблеми, които страдат от бъбречна дисфункция и урологични патологии: препоръчително е да се използва по време на лечението на цистит и уролитиаза.

Серията лечебни храни за котки, е пълноценна храна за котки с готови балансирани количества, които са обогатени с широк спектър от ефекти върху тялото на животно, страдащо от запек, колит, чревни възпаления и мн. други. 

Излишъкът от телесно тегло при четириног приятел, може да развие различни патологии. Ето защо е толкова важно да коригирате теглото на вашия домашен любимец навреме с висок клас лечебна храна. Серията лечебни храни за котки, съдържа продукти, които са предназначени за хранене на котки с наднормено тегло. Ние в Zooland.bg, разполагаме с клинично тествана диетична храна, за котки диагностицирани с излишък от плазмена глюкоза. Пълноценна храна за котки, се използва по време на лечението на патологии на щитовидната жлеза. Освен сухата и мокра храна за котки с уринарни проблеми, при нас ще намерите и висок клас лечебна храна, която е готова за консумация от котки със ставни заболявания. В Zooland.bg, разполагаме и с идеалната пълноценна храна за котки,страдащи от алергии.

Zooland.bg, е избор на много търговци на дребно, както и хора, обожаващи котките.