Суха храна

Всеки стопанин иска най-доброто за своята котка. Естествено, първо трябва да осигурите за вашия любимец качествена и питателна храна за котки, съобразена с възрастта, породата, мястото на отглеждане, здравословното състояние на котката и т.н. Сухата храна за котки, така наречената гранулирана храна за котки, представлява основна част от тяхното меню и е изключително важна за здравето им. Тя представлява микс от всичко, което е полезно за тях - различно процентно съотношение на всякакви видове месо, риба, царевица, пшеница и други зърнени култури, мазнини, зеленчуци, витамини, минерали, както и добавени аромати, които да направят гранулите апетитни за котките. 

Гранулираната храна за котки ce oтpaзявa дoбpe нa зъбитe, защото пoмaгa зa oтcтpaнявaнeтo нa плaĸaтa и ocтaтъцитe oт xpaнa и предпазва от натрупването на зъбен камък. В нашия онлайн магазин имате възможността да се запознаете с различните видове гранулирана храна - предлагаме висок клас суха храна, гранули за бебета, гранули за котки в зряла възраст, за различни породи котки. 

Гранулите за бебета са по-ситни, с висок калориен и протеинов процент, което е важно за правилното развитие на растящите котенца. Гранулите за котки в зряла възраст се разделят на много подвидове - суха храна за различни породи котки, съобразена със специфичните нужди на породистите животни, храна за кастрирани котки, с грижа за уринарния тракт и отделянето на космените топки, за капризни или чувствителни котки, склонни към алергии и други заболявания.

Сухата храна за котки е много удобна за употреба, защото освен, че създава ситост за дълго време, позволява на животното да похапва, когато му се прияде, а самата храна дълго време може да стои в купичката, без да се разваля и без да губи от ценните си качества.

На пазара съществуват множество марки, които произвеждат всякакви варианти суха храна. За вас остава само да направите своя избор, без да се налага да обикаляте по магазините за домашни любимци, а просто да влезете на нашата онлайн страница и да поръчате, каквото сте решили. За кратко време и с минимални усилия, вие и вашата котка можете да получите своята доставка в количеството и в желаната разфасовка, директно до дома ви.