Кучета

Нашият магазин ZooLand.bg, е създаден с ясната мисъл, че вашият четириног домашен любимец се нуждае от нещо повече от любовта на собствениците си. Висококачествената храна за кучета (суха, консервирана, паучове, лакомства, ветеринарна серия), осигурява пълното развитие на кученцето, дава му здравословен и дълъг живот в семейството, където е обичано. В сайта и магазина ни, можете да разгледате и да изберете, от десетки брандове храна за кучета (суха, консервирана, паучове, лакомства, ветеринарна серия). 

Храна за кучета

Суха кучешка храна

Освен редовните разходки и упражнения, трябва да помислите и за правилното хранене. Ако кучето яде само това, което ние сами ядем, то не получава голямо количество хранителни вещества, които са необходими за правилното му развитие. Ако можем да компенсираме липсата на витамини и минерали със специални комплекси, тогава е трудно да храним кучето с таблетки. Ето защо се препоръчва да се въведе суха храна в диетата на кучето. Предимствата на сухата храна за кучета, са: лесно е да се съхранява, транспортира и подготвя. Също така, големите породи кучета изискват повече храна, отколкото малките. Консервираната храна за кучета съдържа много по-висок процент вода (обикновено 80-85%) от сухата храна (обикновено 10% или по-малко), така че сухата храна е и по-икономична.

Консерви за кучета 

Различни храни са разработени специално за нашите домашни любимци. Храната в консерви, се усвояват лесно от тялото на животното и са по-вкусни. Кучетата много ги обичат. Сред консервираната храна за кучета, можем да намерим от гурме лакомства, паучове до Ветиринарна серия (спаециализирана серия, за съвършенно здраве или с цел лечение).

Аксесоари и играчки
 

За да персонализираме личността на вашия приятел, ние разполагаме с най-добрите аксесоари и играчки: облекла, легла, купички, кучешки тоалетни. Най-добрите аксесоари от производителите на продукти за домашни любимци, които да ви помогнат да се грижите за любимия си четириног приятел. Всички необходими елементи за грижа за кучета включват индивидуалните изисквания на всяка порода. Това са най-практичните четки от меки влакна за нежно разресване, твърди масажни четки - изборът ви зависи от породата на любимия ви четириног приятел. И този избор, е най-добрият в нашия Хипермаркет за животни. Само собственикът ще може да избере необходимия аксесоар за кучето си, защото кой, без значение колко добре познава всички нужди на своя домашен любимец.

Козметика за кучета

За да поддържате кучето си в добър комфорт, не е достатъчно да мислите изключително за хранене и игри. Удобството трябва да е във всичко, не трябва да забравяме за хигиената, образованието и организацията на отдиха. Разделите от нашия каталог ще ви помогнат в това. Разполагаме с богат избор на витамини и добавки, противопаразитни препарати и продукти, шампоани и балсами, неща за устна хигиена и грижа за очите и ушите и много дуги.
 

Поводи и каишки за кучета


Времената, когато всяко куче се нуждаеше само от нашийник и евентуално намордник, са останали в миналото и все по-често собственикът на кучето иска неговият домашен любимец да изглежда красиво и модерно. За постигането на това удоволствие, ще помогне нашият богат асортимент от универсални облекла за кучета, с различни размери и стилове, за всеки вкус и цвят. Знаем, че градските четириноги домашни любимци обичат да бъдат модерни. Разполагаме с рулетки за кучета от различни породи, с помощта на които вашият четириног приятел ще се чувства комфортно на разходка. Стилни и удобни нашийници за кучета, изработени от естествени и трайни материали. И ние ще ви помогнем да направите избора си правилен и лесен, така че закупеният подарък за кучето определено ще се превърне в най-добрата и необходима покупка.

Не забравяйте, че ZooLand.bg, e най-големия онлайн хипермаркет за домашни любимци и при нас разнообразието от стоки е толкова голямо, че ще задоволи всеки претенциозен вкус и желания.