Дрехи за кучета

Кучето е прекрасно животно и съпътства човека от хилядолетия. Рамо до рамо с коня. Психолози от цял свят съветват младите двойки, да проведат тест за отговорност, като си вземат куче. Кученцата си остават цял живот дечица. Искат игра, внимание, любов, грижи.  Раздават любовта си безгранично, независимо от обстоятелствата. Но отговорността в отглеждането им е сериозна. За разлика от котките, кучето има нужда от ежедневните си разходки. И когато  времето се развали, не е само за нас, но и за тях. Заедно сме навънка в мраз, пек, вятър, дъжд.  Дрехите за кучета вече не са лукс или опит на собственика да изпъкне в обществото, а необходимост при защита от лошо време. 

Минималният комплект дрехи за куче в студ и дъжд,  за всички сезони изглежда така: гащеризони за зимата, това е особено важно за късокосместите породи, яке-дъждобран за пролетта и есента, кучешко яке за прохладните вечери. Дори големите кучета с дебел подкосъм в дъждовно време може да се нуждаят от кърпа-шал или елек за кучета

Малките породи кучетата с къс косъм се нуждаят от облекло. Тези домашни любимци са чувствителни към температурни крайности; дори през лятото силен вятър или сутрешен студ могат да им причинят дискомфорт. Такива породи са: йоркширски териер, накратко - йорки; дакели; шарпей; добермани;  френски булдог и мопс; чихуахуа; Джак Ръсел териер и др.

Явно е, че кучешките дрешки трябва да присъстват в почти всяко домакинство с куче. В дъждовно, мръсно време костюмът ще ви спаси от вода и мръсотия. След разходка не е нужно да миете половината от къщата и да къпете домашния си любимец напълно, ще бъде достатъчно да измиете лапите му и да изплакнете костюма му.

В нашия магазин ще намерите десетки модели дрехи за кучета от всички породи и можете да изберете най-подходящия и удобен за вашия домашен любимец. Гамата включва летни, есенни и зимни дрехи както за малки кучета, така и за големи породи.
Предлагаме  кучешко яке, спортна дреха, в които ще им е удобно и комфортно в дъжд и студ. Малките декоративни породи и късокосместите домашни любимци се нуждаят от различни дрехи за различно време – точно като хората. Следователно има по-голям избор. Цените варират в зависимост от размера и материалите.