Играчки за кучета

Играчките за кучета помагат на животните да научат за света около тях. Те допринасят за хармоничното поддържане и развитие на психическото и физическото им здраве. Вашият домашен любимец ще поддържа здрави зъби, ще стимулира мозъчната дейност, ще задоволява дъвченето, ще се бори със стреса и ще изгради контакт със собственика на кучето. Зарадвайте вашия домашен любимец с топка, въже, образователна играчка или чиния за фризби. 

Кучетата са като децата - колкото повече играчки, толкова повече щастие и радост! Когато избирате играчка за куче, вземете предвид основните нюанси: подходящ размер, оптимална форма, висококачествен и безопасен материал. Грамотно подбраните играчки не само ще позволят на вашето куче да не скучае в отсъствието на собственици, но и ще предпазят мебелите и обувките от въздействието на кучешките зъби.

В нашия онлайн магазин ще намерите стотици играчки, както за самостоятелна игра на любимото ви куче, така и за съвместни игри. По-добре да купите няколко, за всички случаи. Асортиментът е безкраен: кости за дъвчене, пръчки, дембели, шарени топки, въжета и грайфери, естествени плюшени играчки със скърцане и много много други. 
Какво е ежедневието без забавни игри – ако кученцето има достатъчно активност, вашият диван и други неща няма да му бъдат интересни. Покупките за забавление, ще им помогнат да изразходват натрупаната енергия.
И все пак, нищо не може да замени разходката на открито. Място, на което вашето куче, може да бяга и скача на воля. Където да хвърляте любимата му топка или плюшен кокал. А то, бягайки и забавлявайки се, с въртяща от превъзбуда опашка, да Ви я донесе в краката. 

Няма по-голямо щастие за кучето от играта на воля. Което води до неразривна връзка със стопани и една чист, непорочна любов помежду им ;) 
В хипермаркетите на Zooland.bg, разполагаме със собствени складове, което ни позволява да доставяме поръчки в най-кратки срокове.  Можете да вземете поръчката сами, ако всички стоки са на склад в избрания магазин. Затова препоръчваме сайта ни. Където ще имате пълен достъп до безкрайното ни разнообразие на играчки за кучета.