Купички и поставки

Кучетата също проявяват претенции. И те имат характер. И ние в zooland.bg знаем това. С тези знания на ум, предлагаме на нашите клиенти, да изберат подходящата купичка или хранилка за най-добрият си приятел. Вярваме, че в морето от разнообразие, ще намерите най-правилната купичка за вашето куче
Изберете между купите от метал, керамика или пластмаса. Добавете към нея и поставки за хранилки за кучета, подложка и чанта или кутии за съхраняване на кучешка храна. 

Купички за кучета

За много стопани на домашни любимци, купичките за кучета се превръщат в един незабележим, но необходим предмет в домът им. И често не се замислят, колко е важно те да бъдат чисти.  Така че, много е важно да изберем правилния материал от който е изработена тази посуда. Ние в zooland.bg, сме помислили както за изборът на стопаните, така и за здравето на кучето.
Затова изборът от цветове, форми и материали на всички купички за кучета, е огромен. 
И все пак, с цел поддържане на добра хигиена в домът и на купичките, препоръчваме те да са от неръждаема стомана, порцеланови или стъклени! И да се мият редовно след всяко хранене, така както мием нашите чинии и чаши. За да избегнем бактериални зарази, предизвикващи сериозни болести. 

Поставки за хранилки за кучета.

Не е малко разнообразието и при поставките за хранилки за кучета. Поставката за купички , улеснява приема на храна и пиенето на водата, така като издига на по-естествена височина купичките на кучето.
В  нашите магазини и онлайн на zooland.bg, ще видите, че те са с различен дизайн и от различни материали. Освен това, в тяхната изработка е вложена мисъл за подобряване живота на кучето. Неговите навици и удобство при хранене и пиене.
За пример, регулируемата двойна поставка. Тя е с оптимално разположена височина на купите за удобно хранене и пиене на вода. Изключително подходяща за възрастни и растящи кучета от големи породи. Някои модели, щадят ставите на кучето по време на хранене. Допълнителната височина спомага за облекчаване на гръбнака и храносмилателния тракт. 
Стабилният модел, с  U-образна поставка, за две купи от неръждаема стомана, е с безстепенна настройка на височините. Изключително практична за всички породи. Осигуряваща удобна и свободна поза по време на хранене.

Кутии за съхраняване на кучешка храна.

При наличието на домашен любимец/и в домът, кутията за съхранение на кучешка или котешка храна е необходимост. Без нея, ще се наложи да държим грозните чували отворени в някой ъгъл. Практичните кутии за съхранение на суха кучешка храна, са: плътно затварящ се капак с уплътнител. Запазват свежестта и аромата. Предпазват от овлажняване.  Не заемат много място. Удобни при пътуване. Със специален отвор, за удобно взимане на храната.

Всичкото това и много други неща, както за игра, така и за беля, храна...Zooland, сбъдва вашата мечта.