Противопаразитна грижа

В нашия магазин се грижим за здравето на вашия любимец като предлагаме най-добрите продукти за противопаразитна грижа. Запазете своя четирикрак приятел щастлив и здрав, като изберете най-подходящите за него продукти от нашия асортимент.

Предпазете своето куче от паразити с нашите висококачествени продукти, предназначени за борба с вътрешни и външни паразити. Всички те представляват риск за здравето на вашето куче, но ние ви предлагаме решения за всеки от тези проблеми.


Борба с вътрешни паразити

Вътрешните паразити като хелминти, сърдечни червеи и токсокарози могат да навлезат в организма на вашето куче и да причинят множество проблеми. В нашия магазин можете да намерите висококачествени продукти като "Drontal Plus" и "Panacur C", които са отлично решение за вътрешни паразити.


Борба с външни паразити

Бълхите, кърлежите и комарите не са просто досадни - те могат да предизвикат сериозни заболявания и здравословни проблеми. За щастие, предлагаме широка гама от продукти, които предлагат защита срещу външните паразити. Сред нашите най-популярни продукти са "Frontline Plus", "Advantix II" и "NexGard".

Ако търсите продължителна защита, в нашия магазин предлагаме и "Seresto", огърлица против бълхи и кърлежи, осигуряваща защита до 8 месеца.


И все пак...

Редовната почистване на дома и градината е ключова за предпазването на вашето куче от паразити. Следвайте нашите съвети за поддържане на хигиената и грижете се за своя четирикрак приятел както трябва.

Не забравяйте да посещавате ветеринара редовно. Те могат да ви предложат специфична програма за предпазване от паразити, адаптирана за нуждите на вашето куче.