Поводи и каишки

Хипер маркети Zooland.bg предлагат в онлайн магазина си поводи за кучета, нашийници за кучета, нагръдници, намордниции и медальони за кучета. Всички артикули, са с различни размери, от различна материя и в различни цветове и дизайн. За да се чувства кучето Ви възможно най-комфортно, а и Вие покрай него. В категорията на сайта ни „Поводи и каишки“, ще видите и можете да закупите от богатият ни избор на качествени продукти с които да извеждате кучето си спокойно и със стил.
От древни времена, човечеството е свързано с кучетата. И също така, толкова отдавна, хората започнали да използват различни пособия за да контролират поведението на кучетата, които вече били част от ежедневието и бита на човека. От тогава съществуват нашийниците за кучета с шипове, които защитават кучетата от нападения на други кучета.

Първите разтегателни поводи с пружина, се появяват доста късно. В средата на 20 век, са изобретени от Манфрен Богдан през 1972 г.  По това време, пластмасата не е била толкова разпространен продукт, затова първите автоматични поводи, са били ръчно направени от дървен материал.

В магазините ни онлайн, ще намерите подходящите за вашия любим приятел, поводи за кучета, нашийници, нагръдници, наморници и медальони. С различни  размерите на повода / каишката, в съответствие с различното тегло на кучетата. А от към избор на цветове, дизайн, материал - свободата е огромна. Със сигурност ще успеете да изберете точно това, което търсете в категорията Поводи и каишки. Изберете най-доброто за Вас и вашият пухкав приятел.

Zooland.bg, предлага семпли нашийници или такива които ще открояват вашият приятел когато се разхождате заедно в парка.

Важното в изборът на нашийник или нагръдник, е да съобразите вратът и гръдният кош на кучето така, че да няма вероятност то да се измъкне непредвидено от нашийника или нагръдника докато се разхождате.

Изберете най-доброто, спрямо нуждите на кучето Ви, от категорията „Поводи и Каишки“, Zooland.bg, разполага с най-големият асортимент от поводи, нашийници, нагръдници, намордници и медальони за кучета

Не се колебайте да се консултирате с нас. Ние ще се радваме да ви дадем правилният съвет.