Нашийници за кучета

За всеки любител на домашни любимци, осигуряването на безопасност и комфорт на кучето е от най-висок приоритет.

В zooland.bg ние разбираме колко важно е това и затова предлагаме разнообразие от нашийници за кучета, които са идеални за всеки собственик на домашни любимци.


1. Кожени нашийници

Кожените нашийници за кучета са класически и издръжливи. Предлагаме кожени нашийници от много производители, като Hunter, PetSafe и Rogz. Моделите варират, включвайки декорирани, прости и персонализирани варианти. Предимството на кожените нашийници е, че те са изключително издръжливи, стилни и се адаптират към формата на врата на кучето с течение на времето.

 

2. Найлонови нашийници

Найлоновите нашийници за кучета са леки и многоцветни. Предлагат се от производители като Kong, Julius-K9 и Hurtta. Моделите варират, като има ярки и разноцветни, както и по-сдържани и натурални тонове. Найлоновите нашийници са изключително издръжливи и водоустойчиви, което ги прави идеални за активни и игриви кучета.

 

3. Отразяващи нашийници

Осигурете допълнителна безопасност на кучето си с отразяващи нашийници. Те се предлагат от марки като Trixie, Canine Hardware и Nite Ize. Отразяващите нашийници помагат за увеличаване видимостта на вашия домашен любимец през нощта или при слаба светлина, което е особено полезно ако живеете в район с трафик или обичате да се разхождате рано сутринта или късно вечерта.

 

4. Нашийници за обучение

Нашийниците за обучение са идеални за кучета, които трябва да научат как да се държат по време на разходка. Производители като Herm Sprenger, Halti и Dogtra предлагат различни модели, включително вериги за удавки и нашийници за контрол на главата. Тези нашийници трябва да се използват със задължителна обучение и подходяща забота, за да се гарантира безопасността и благополучието на кучето.

 

5. Нашийници с GPS

За собствениците, които искат да имат спокойствието от знанието, че могат винаги да открият своето куче, предлагаме нашийници с GPS от марки като Tractive, Garmin и PetSafe. Те осигуряват реално време за проследяване на местоположението, което може да бъде особено полезно за кучета с нагласа към бягство или за кучета, които обичат да се разхождат в големи открити пространства.В zooland.bg се стремим да предоставим на собствениците на домашни любимци висококачествени продукти, които отговарят на всички техни нужди. От издръжливи кожени нашийници до технологично напреднали GPS нашийници, ние имаме всичко, от което се нуждаете за да осигурите безопасност и комфорт на вашия четириног приятел.