Лакомства за кучета

Ако имате любимо кученце или две, които ви правят компания у дома, вероятно ще искате да ги разглезите. В края на краищата те са вашият най-лоялен приятел. Искате да намерите нещо, което кучето ви ще хареса, но също така искате да ги запазите здрави. За да помогнем с избора, в сайта на Zooland.bg, имаме специална секция -  Кучета/Храна за кучета/Лакомства за кучета. В нея, концентрирано, можете бързо и лесно да разгледате, харесате и купите: Лакомства и деликатеси за кучета, меко месо, бисквити и снаксове, наградки за обучение, солети, рулца, наденички, бонбони, шоколади, за дресировка.

Дали ще дресирате или просто поглезете вашия доверен приятел, тук е мястото с голям избор.

За да улесним още намирането на подходящите лакомства за вашето куче, организирахме и подредихме всичко. Има ежедневни лакомства, здравословни лакомства, лакомства за обучение и лакомства за малки кученца или пораснали. Сега сте на един клик отстояние от всички тях. 

Водещи ветеринари съветват, да се придържаме към плодовете и зеленчуците, като лакомства, защото затлъстяването може да бъде голям проблем за кучетата.
А нашия съвет е, че кучето може да стане зависими от любов към нашите лакомства с различни вкусове, включително сьомга, заек, патица, тиква и фъстъчено масло.
Ако искате да задържите кученцето си за известно време настрани и заето, опитайте да изберете от дъвчещите лакомства за кучета. Те са, определено по-дълготрайни между зъбите, и се предлагат в много размери, вкусове и форми за дъвчене от кучето. Трябва да се има в предвид, че всички дъвчещи продукти без сурова кожа са лесно смилаеми. Но, собствениците, трябва да са на щрек, да не би техния приятел, да ги поглъща цели.

Кучетата обичат вкусове, аромати и предизвикателството за дъвчене. Ако се налага, някои от лакомствата за кучета, могат да бъдат поставете в микровълновата, ако трябва да ги омекотите.