Суха храна

Всички собственици на кучета, се питат, дали предлагат най-добрата храна за кучета на косматите си приятели? Дали, това което са им препоръчали, е висок клас суха храна за кучета? В момента, има много марки кучешка храна. Кои гранули за кучета да изберат и вземат? И това е много важно, защото храненето с подходящата храна е основата на правилното развитие на кучетата. Забелязали ли сте, че козината на кучето Ви, става по-здрава, красива, лъскава, когато храните кучето с висок клас суха храна за кучета? А забелязали ли сте, че от някои гранули за кучета, е станала суха или е започнала да мени цветовете си? По непонятни причини, е отслабнало/надебеляло драстично напоследък? Ако е така, определено е дошъл моментът да вземете, други гранули за куче! Разглеждайте нашите марки кучешка храна в сайта ни Zooland.bg. Препоръчваме на клиентите си, да изберат висок клас суха храна за кучета! Ако сте забелязали описаните проблеми по своя рунтав пухкав любимец, по-добре побързайте. 

Ползвайте нашата услуга бърза доставка до адрес или офис на куриер, за да не губите време в обиколки из града.

Да се избере правилната кучешка храна не е лесна задача, защото трябва да се вземат в предвид някои препоръки и данни от хранителен характер, за да се сте сигурни, че храните любимото си животно със храната, която наистина задоволява неговите нужди. 

Ако не знаете какво количество храна да давате на кучето си, винаги ще бъдете посъветвани и насочени, от нашите специалисти, които обичат работата си и животните. Накратко,  златното правило е, че трябва да яде 3% от собственото си тегло. За подрастващите малчугани, дозата ще е повече, все пак, те са в период на растеж и развитие. По-възрастните и не толкова активни кучета се нуждаят от по-малко количество храна.

Гранулите за кучета, е най-предпочитана поради лесното си съхранение. Освен това, на пазара съществува огромно разнообразие от марки кучешка храна и това позволява да изберете храната на кучето си според неговите порода, нужди и физическата активност. Както и да съобразите според бюджета си. Висок клас суха храна за кучета, често се препоръчва от ветеринаря, за укрепване след заболяване или за добро общо здраве, на кучето.

Zooland.bg, предлага услугата за ваше удобство -  бърза доставка до адрес или офис на куриер. Възползвайте се, от предложеното удобство и бързина на изпълнение.