Грижа за птиците

Хипер маркет за животни Zooland.bg, е създаден с ясната мисъл, че много хора, обичат да гледат животни в града. Място изпълнено с жилищни сгради, без дворно място. Но, връзката на човека с природата е толкова силна, че никаква урбанизация, панели, тухли, не могат да лишат човека от грижовното чувство към животните. Затова, повсеместно виждаме по улици, градинки, паркове, хора с домашни любимци. Едни, от всички  домашни любимци, са летящите и пернатите. Гълъби, папагали, славейчета и много други. Те, както всички други домашни любимци, имат нужда от поддръжка. Грижа за птиците, трябва да се полага, за да са красиви, здрави и сладкопойни. В този момент от ежедневието ни, на помощ идва Zooland.bg, с неговите големи и богати магазини, както и сайта ни. В категорията Грижа за птиците, ще намерите всичко необходимо, като минерали и соли, хранителни добавки, крекери за птици, хигиенни и козметични продукти. Всички наши продукти, са предназначени, както за домашна така и за професионална употреба. 

Винаги следете ноктите, човката и перата на птицата си. Те винаги ще ви показват какво е нейното здраве. 

В размножителния период, помислете за комплекс от минерали и соли и други хранителни добавки, спомагащи доброто качество на пеенето. Haй-дoбpитe минepaли и соли,  xрaнитeлни дoбaвĸи зa птици, oбиĸнoвeнo ca пoд фopмaтa нa лaĸoмcтвa и ca изĸлючитeлнo apoмaтни и вĸycни, с което се спомага за по-лесното поглъщане.

Изберете най-доброто за пернатия ви любимец, според функциите на продуктите. В категорията Грижа за птиците, ще намерите богатия ни избор на минерали и соли, хранителни добавки и пробиотици, крекери за птици, хигиенни продукти, козметични продукти, като спрейове за красиво оперение, спрей против скубане на пера и други.

Не забравяйте, че ако полагате качествена грижа, птичките ви не само ще изглеждат перфектно, но и ще се чувстват така. А как ще ви пеят и чуруликат... Божествено!