Клетки и аксесоари

Какво ни трябва и какво да знаем за правилното отглеждане на декоративни птици в дома?

Правилно хранене, чиста клетка, прясна храна за птици и вода, безопасни играчки за птици, упражнения и много внимание са основите. Клетките за домашни птици трябва да имат достатъчно място за активност и решетка, която да отделя вашата домашна птица от субстрата. Клетки и волиери, можете да разгледате и изберете в нашия сайт Zooland.bg, в раздел Клетки и волиери. 

В Категория: Птици/Клетки и аксесоари, освен голямото разнообразие и дизайн на Клетки и волиери, ще намерите и вашите:
- Хранилки и поилки
- Люлки и кацалки; 
- Играчки за птички;

Разполагаме и с море от други аксесоари за вашите весели птиченца

Дъното на клетката трябва да бъде застлано с хартия за еднократна употреба, като вестник или хартиена кърпа, която може да се изхвърля всеки ден. Мръсотия, прах, фекални вещества, парченца храна и пера от пърхот се натрупват постоянно върху клетката и всичко в нея.

Можете да намерите великолепна ренесансова/старинна клетка за птици и това би било чудесен декор. Поставена до саксийно растение или огледало. Както и до голяма богата библиотека,с няколко антични книги в нея, ще е приказно красиво в съчетание с вашата клетка за птици.

Клетката на вашата птица също трябва да е много здрава. Клюнът на вашия Коко, е много здрав, и е неговото оръжие за самозащита! Така че, е важно да имате клетка, която има дебели пръти и е изработена от неръждаема стомана или прахово боядисана стомана. ... 

Купете и оборудвайте местенцето на вашето птиче, с хранилки и поилки, люлки и кацалки, играчки за птички и други аксесоари за обогатяване. Кости от сепия или минерални кости. играчки за раздробяване, дървени играчки, люлки, огледала. Всички тези аксесоари за клетки, са задължителни и ние от zooland.bg, ви предлагаме голям избор. 

Клетката за птици може да се превърне в красив център, използван за сезонен или празничен декор на масата.  

Разгледайте внимателно нашите предложения в магазините ни, както и онлайн на zooland.bg. Вярваме, че ще намерите вашите задължителни и допълнителни аксесоари за клетката на вашия пернат любимец.