Храни за птици

Уверете се, че вашият пернат приятел приема балансирана храна.

На уебсайта на онлайн магазина за храна и аксесоари за домашни любимци Zooland.bg, собствениците както на големи, така и на малки птици могат да закупят необходимите балансирани фуражи за птици, които ще се превърнат в ежедневната им пълноценна диета. 

Няма единна и перфектна диета. А птиците са много придирчиви (и разхвърляни!). Що се отнася до храната. Птиците често избират любимите си съставки и оставят останалите. Което може да обезсмисли вашето желание да ги гледате качествено и със старание. Когато се съмнявате, с какво да храните пернатия любимец, говорете с вашия ветеринарен лекар.

Тъй като птиците обичат да обират храната си през целия ден, уверете се, че купата на птицата ви винаги е пълна с около три четвърти прясна храна.

Всички служители на ZooLand.bg, обожават животните! И затова, всеки един от нас, ще направи всичко възможно, за да бъдат клиентите ни доволни, а техните животни здрави, щастливи и красиви!

Предлаганият фураж за птици, е качествен европейски продукт от страни като Полша, Германия и други водещи производители. Храната за птици съдържа всички необходими зърнени храни: просо, овес, билки, както и подсилени топки (подхранване). В раздела "стоки за птици" можете да си купите и прясна и ароматна чумиза - любим деликатес на големи и малки папагали, се закача с щипка за решетката на кафеза. Трябва да се отбележи, че фуражът за птици от магазина за домашни любимци Zooland.bg, е удобно опакован (5-10-20 кг). Имаме опаковка с цип, така че фуражът не трябва да се излива - той ще се съхранява свеж и в оригиналната си опаковка за по-дълго време, след отварянето. Освен това, когато избирате фураж на уебсайта на Zooland.bg,  компетентното описание на продукта ще ви каже от какъв дневен процент фураж се нуждае вашата птица. Храната е категоризирана по видове птици, а цветната снимка върху опаковката ще ви помогне бързо да се ориентирате.
Доставката на избрания фураж се извършва бързо и навреме в цяла Варна и областта, а може и с доставка до адрес в цялата страна.