Грижа и декорация

Със закупуването на аквариум и неговото оборудване, задълженията Ви към него и рибките в него, не приключват! Аквариумите, имат нужда от грижа и декорация. За тях са нужни: препарати за аквариум, лекарства и витамини, аквариумни растения, почистване на аквариума

Разглеждайки сайта, на най-голямата верига магазини за нуждите на вашите домашни любимци, Вие сте в царството на Акваристиката. Именно тук и сега, можете да изберете Вашите препарати за аквариум, лекарства и витамини, аквариумни растения и системи за почистване на аквариума. Ние вярваме, че при този голям избор на брандове и цени, нашите клиенти ще намерят оптималната възможност между цена/качество за грижата и декорацията на своите аквариуми

Изберете субстрат за дъно на аквариума. Определен размер, вид, форма и количество (за да зададете определена дълбочина на субстрата). Измийте субстрата, докато водата, с която го чистите остава относително бистра.

При грижа и декорация на аквариума, ще трябва да изберете материали за аранжиране на аквариума. И аквариумните растения, са част от декорацията на аквариума. Изберете живи растения (или изкуствени) и определете светлината, която им е необходима. 

Лекарства и витамини са други нужни артикули за вашия аквариум. Пуснете хапчета с полезни бактерии за филтрация на водата директно във филтъра или в аквариума. В сайта на Zooland.bg, ще намерите необходимите лекарства и витамини. 

Следете нивото на температурата, амоняка, нитрати, нитрити, pH и други нива, които са необходими за оптимално виреене на живите организми в аквариума. При нужда, се поинтересувайте и посъветвайте с нашите специалисти по Акваристика, за нужните препарати за аквариум, лекарства и витамини.

Почистване на аквариума, извършвайте чрез периодична подмяна на водата на аквариума.
Премахването на всичката излишна храна, мъртви рибки или растения от аквариума, правете  възможно най-бързо за да предотвратите замърсяване и болести.

В помощ ще са Ви нашия онлайн магазин с раздела си Риби/Грижа и декорация и неговите под категории -  Препарати за аквариум; Лекарства и витамини; Аквариумни растения и 
Почистване на аквариума.