Храна за рибки

Дайте на рибите нужното им хранене в предпочитанат от тях форма. От класически люспи и трохи до специално приготвени пелети. За подобряване на цвета, ZooLand.bg, Ви предлага голямо разнообразие от храни и лакомства с високо хранително съдържание. 

Знаете ли, че различните видове риби се нуждаят от различни видове храна

Златните рибки се нуждаят от диета с по-високо съдържание на зеленчуци, докато повечето тропически риби се нуждаят от по-високо съдържание на протеини и мазнини. Някои, като Пираня, са изцяло месоядни и често не са добри съжители в Аквариума. 

Рибите с обърнати нагоре усти, предпочитат да се хранят на повърхността на водата и се считат за най-добри за повърхностно хранене

Скритите усти (прибрана долна устна) показват, че се храни в дъното на Аквариума, и трябва да се хранят с потъващи пелети, които съдържат водорасли и растителни вещества. Ракообразните като скариди-призраци също са обитатели на дъното и предпочитат потъващи пръчки или пелети. В ZooLand.bg, ще намерите плаващи храни за риби с горно хранене, като гупи, моли, бета, осеница и полукълбове, плюс рибна храна за хранилки на средно ниво, като златни рибки, тигрови бодли и кардинали и неонови тетри. Също така, има избор и за хранилки на дъното , като плекос, хлебчета, кори и други сомове. Ние улесняваме намирането на всичко необходимо за всички същества във вашия Аквариум. Много храни могат да се ползват, както за сладководни, така и за морски риби. Въпреки това, много морски видове се справят най-добре със замразени или лиофилизирани морски формули, които съдържат морски дарове като скариди, крил, планктон и водорасли. Някои сладководни и соленоводни риби предпочитат живи храни, така че не забравяйте да изследвате внимателно вида си.  Ще намерите и замразени рибни храни и лакомства във фризерите в избрани магазини на PetSmart близо до вас. 

Намерете идеалната опция за всеки вид, когато пазарувате от ZooLand.bg, ще имате пълната ни колекция от люспи, вафли, пелети, гранули и много други храни за вашите рибки