Лакомства за котки

Всеки обича да угажда на своя домашен любимец. Но който има котка, знае колко неустоими могат да са тези животни и на човек му се иска постоянно да им доставя дребни радости. Това лесно може да направите, влизайки в нашия онлайн магазин, за да се запознаете с всички видове лакомства за котки, които можете да поръчате при нас - лакомства под формата на бонбони, солети, паста или пръчици, хрупкави хапки, лакомства с витамини и други.

Тези вкусотийки могат да бъдат не само награда или допълнително глезене на мъркащото ви съкровище, а и полезна част от неговата диета, ако има специфични нужди или просто за поддържането му в добро здраве. Затова лакомствата трябва да бъдат висококачествени, от доказани производители на храна за котки

Котките са изключително чисти животни и прекарват голяма част от времето си в грижа за тоалета си. За да се избегне натрупването на котешки косми в стомахчето им, добре е да получават определено количество специална малцова паста, която подпомага храносмилането, улеснява преминаването на космените топки през храносмилателния тракт, без повръщане и предотвратява образуването и задържането на нови топки от косми. Тази паста е не само богата на витамини и фибри, подпомагащи естественото почистване, но освен това има различни аромати и вкусове, неустоими и за най-капризните котки. 

Котките са като малки деца, а кое дете не обича бонбони? Специалните лакомства под формата на бонбони представляват хрупкави хапки с пълнеж, с които котката може да се позабавлява, преди да излапа. Малките "възглавнички", пълни с протеини, мазнини, витамини и други полезни вещества, са чудесна добавка към здравословното хранене на вашата котка. За здрави зъбки и венци, производителите на котешка храна предлагат лакомства под формата на месни дъвчащи солети или пръчици. Те също са с различен вкус и аромат и, докато котката ги дъвче, тя получава така необходимото почистване на зъбите и масаж на венците. Разбира се, всички лакомства за котки са богати на витамини и съдържат незаменими за вашия любимец вещества, които той трудно би набавил само от традиционната храна. Освен това, можете да използвате лакомствата за игра, за награда или дори за "подкуп", за да получите своята доза внимание и благодарност, под формата на мъркане, от вашата котката.