Паучове за котки

Котката е истинският стопанин в нашия дом, затова трябва да се грижим за нея по възможно най-добрия начин, което ще рече да получава възможно най-качествената храна. Важна добавка към дневната дажба гранули представлява мократа храна, която освен в консерва, се предлага и в малки разфасовки паучове и пастети за котки. От съвсем ранна възраст, ако са вече отделени от майка си и не получават кърма, малките котенца трябва да се захранят с подходяща за тях мека и сочна храна за котки. Тъй като количеството, което похапват, не е голямо, много удобни за целта са малките разфасовки на паучове за малки котенца, пълни с дребни късчета или направо смляно месо. Те са приготвени и съобразени с развиващата се храносмилателна система, с висок процент калории и протеини, особено важни за растящите котенца. Паучовете и пастетите за котки са изключително удобни и за възрастните животни. За разлика от консервата, която вече веднъж отворена, трябва да се съхранява на хладно място, паучът представлява не повече от 2 две порции храна. Пликчетата са малки, удобни за съхранение, лесни за отваряне и най-важното - сигурни сте, че съдържанието е прясно в момента на отварянето. 

Пастетите за котки също са в малки кутийки, тип "гурме", които също представляват не повече от 1-2 порцийки, макар че има и лакомници, които си изяждат на едно хранене цял пауч и пастетче за десерт! Няма вероятност тази храна да омръзне на вашата котка, защото асортиментът е изключително богат. 

Голямо е разнообразието от малки късчета месо (телешко, пилешко, агнешко, пуешко), както и риба (сьомга, сардина, херинга), сготвени по различен начин - желирани, с грейви сос, зеленчуци и др., обогатени с необходимите добавки като витамини и минерали. Резултатът е продукт с отличен вкус, който ще задоволи и най-капризното котешко небце. Наличието на тази храна в дома ви е гаранция, че котката ще получава ежедневно това, което да я поддържа в отлично здраве. В нашия онлайн магазин може да се запознаете с целия асортимент от паучове и пастети за котки, паучове за малки котенца, за да може да направите своя избор. 

Ние ви предлагаме също и бърза доставка до дома, което ще спести вашето време и неудобството да обикаляте магазините, за да се сдобиете с най-доброто за вашия мъркащ любимец.