Ветеринарна серия

Ветеринарна серия храна за кучета за бързо възстановяване, се ползва за след болнично лечение на кучето. И по предписание на Вашия ветеринар. Серия лечебни храни, не се препоръчва като начин за ежедневно хранен.

Когато домашния любимец заболее, е трудно изпитание за кучето и за собственика. За да се справите бързо и ефективно с болестта, вашият ветеринарен лекар може да ви посъветва да спазвате специална диета. В този случай собственикът ще трябва да купи висок клас лечебна храна - клинично тествана диетична храна. Такива диети се различават от обичайните по своите състави, балансирани, като се вземат предвид специфичните заболявания. Каквато е сухата и мокра храна за кучета с уринарни проблеми, например. Като правило ветеринарните фуражни линии произвеждат първокласни и клинично тествана диетични храни за кучета. Естествените хипоалергенни съставки и най-добрите витаминни и минерални добавки стават източник на хранителни вещества в терапевтичните диети. Ако ветеринарният лекар Ви е посъветвал да купувате медикаментозна храна за кучета, не пренебрегвайте препоръките му, защото липсата на правилна диета може не само да забави възстановяването на домашния любимец, но и да влоши здравето му. 

Високата биологична стойност на протеините, включени в диетата, допринася за бързото възстановяване на възрастни кучета след различни заболявания. Диетата се препоръчва за хранене след операция. Високата енергийна плътност и отличната смилаемост осигуряват задаването и поддържането на оптимално телесно тегло. Използването на съвременна вакуумна технология, гарантира запазването и съхраняването на ефективността на инулин, омега-3 мастни киселини и др.ценни хранителни вещества.

Ако трябва да закупите ветеринарна серия храна за кучета, поръчайте я с доставка в онлайн магазина Zooland.bg. В нашия асортимент ще намерите лечебни храни, които насърчават възстановяването от различни заболявания: суха и мокра храна за кучета с уринарни проблеми (уролитиаза), заболявания на стомашно-чревния тракт, черен дроб,  алергии; заболяване на бъбреците; ставни заболявания. 

При нас, ще намерите ветеринарна серия храна за кучета - висок клас лечебна храна, която е  клинично тествана диетична храна.

Всичко в сайта ни, е обмислено така, че да ви помогне лесно да сортирате и филтрирате продукти: сортирайте продуктите по цена или популярност, предпочитани съставки или специални серии или се доверете на рейтингите възоснова на отзиви от други клиенти.