Консервирана храна

От Zooland.bg, Ви обещаваме, че в нашия Хипер маркет, ще откриете висококачествени храни за Вашето куче. Нашето разнообразие от видове храни е съобразено с възрастта и размера, на породата. 

Консервирана храна за кучета, мека храна за кучета, различни видове и марки, месни хапки за кучета, различни вкусове консерви. Органични, както и храни подобряващи здравословното състоянието на кучето при определени заболявания.

Стремежът на Zooland.bg, е да Ви предложи Гаранция за качество.

При нас се предлагат само висок клас храни за кучета отговарящи на нуждите на Вашият любимец. 
Храната за кучета, дали суха или мокра, се предлага за всеки един период от възрастта- палета, подрастващи и пораснали кучета. Разнообразието което предлагаме в консервираната храна за кучета, ще Ви помогне да намерите любимия вкус или да избегнете този който кучето ви не предпочита. В случай, че се налага, ще откриете правилната мека храна при различна хранителна непоносимост на кучето или алергия към определен вид меса. 

Консервирана храна за кучета, се приготвя по различни начини, в Zooland.bg, можете да изберете мека храна за кучета от различни видове и марки, месни хапки за кучета, с различна по методи на обработката технология. Между големия избор, ще намерите различни вкусове консерви. От месни хапки за кучета, които са направени от чисто и прясно обезкостено месо до различни вкусове консерви, в комбинация с пресни зеленчуци. 

За източник на въглехидрати в различните видове и марки, консервирана храна за кучета, са използвани различни продукти. Препоръчва се, да се избягва мека храна за кучета с добавени царевица и пшеница.

Утвърдените марки, месни хапки за кучета, като въглехидрати, ползват кафяв ориз или сладки картофи! Много важно за здравето на кучето

Квалифицирания персонал, на Zooland.bg, ще Ви посъветва за правилния избор, според възрастта, породата и килограмите на вашия най-предан приятел. Ако знаете и предпочитанията на кучето, ще го направите още по-щастливо с избора на консервирана мека храна за кучета, от различни видове и марки с различни вкусове.

Хубаво от време на време да разнообразявате диетата на Вашия най-добър приятел, с някой любим пауч или консерва. Балансирайте със суха храна за кучета, за да не стигате до отказване на сухата храна като цяло. Не препоръчваме да готвите сами на кучето си. Консервираната мека храна за кучета е произведена специално. Такава храна, е със състав строго следен при производството. Контрола от ветеринарни лица, гарантира качество без риск за здравето на Вашето куче.