Храна на люспи

Хранете вашите тропически риби балансирано и поддържайте водата по-чиста и по-чиста с рибна храна на люспи. Тропическите риби се нуждаят от диета с протеини и мазнини за енергия и витамини за предотвратяване на болести. Храната за аквариумни рибки  се произвежда при стриктни условия на хигиена и е балансирана смес, подходяща за всекидневна употреба. Храната на люспи, има нужния състав от витамини и омега-3 мастни киселини за повишаване на имунитета и защита срещу стрес и заболявания. И е лесно смилаема. Храната за аквариумни рибки, не се разтваря и не се разлага. Тя не оцветява водата. Със структурата си, храната на люспи за аквариумни рибки, помага да се поддържа чиста водата.

Класическата, хранително балансирана основна диета с храна за аквариумни рибки, доставя на красивите ви обитатели на аквариума, важни за здравето и живота вещества - Суров протеини; Сурови мазнини; Сурови влакна; Фосфор; Витамин А; Витамин В12; Аскорбинова киселина и Омега-3 мастни киселини.

Лесно смилаемите люспи "Формула за чиста и чиста вода" означават по-малко отпадъци за по-чиста аквариумна вода. Прецизната комбинация от имуностимуланти, витамини, биотин и омега-3 мастни киселини подобряват здравето на рибите. 

Високопротеиновата храна на люспи подходяща за всекидневна употреба, може да се дава на  всеядни и месоядни риби.
Храната на люспи за аквариумни рибки, перфектно допълнение към храненето на хайверни, малки и подрастващи рибки. 
Люспите са най-популярната храна за риби сред акваристите. Освен, че осигуряват достатъчно количество хранителни вещества и се намират в почти всеки магазин за домашни любимци, те са  популярни до голяма степен поради евтините им цени.

Храната на люспи, все пак не трябва да бъде основният източник на храна и си струва да разгледате някои от другите налични опции в магазините на Zooland.bg , както и онлайн.
Хранете 2 - 3 пъти дневно, в малки количества, само толкова, колкото рибите ви могат да консумират в рамките на няколко минути.