Храна за мини зайчета

Тези разкошни малки пухкави създания - мини зайчетата, се нуждаят от балансиран режим на хранене. Пълноценната храна за декоративни зайчета включва сено, суха и свежа храна. Комбинирайте, за да подсигурите мини зайчето с оптималната за неговото развитие диета. В хипермаркети zooland.bg, сме осигурили всички нужни храни. Без значение възрастта на това пухкаво нежно създание, при нас ще намерите храна за декоративни зайчета, която да отговаря на нуждите му.

Разнообразието в храните и техните разфасовки ще задоволи всяка Ваша необходимост.
Поради спецификата на породата, изборът на храна за мини зайчета в нашите магазини е с особен подбор на качеството и е разработена с внимание към конкретния вид. Всеки пакет съдържа богата на фибри, витамини и минерали, в точно съотношение на протеини и въглехидрати. 

Храната на зайчетата трябва да бъде свежа, особено важно е това правило за зелената храна. Задължително трябва да съдържа зелена трева и зеленчуци, но може да се добавят и плодове. Тревата (сеното) е от съществено значение за храносмилането на зайчето. Дори и да не е прясна, тя трябва да е зелена и да не съдържа твърди сухи сламки.
Внимавайте с лакомствата при мини зайчетата. Ограничавайте ги с тях.

В Zooland.bg сме наясно колко са удобни големите разфасовки на храните. Но искаме да обърнем внимание на момента, че за да е пълноценна храната за декоративни зайчета, ТЯ ТРЯБВА ДА Е ПРЯСНА! Производителите, от своя страна са подсигурили устойчивото съхранение чрез своите опаковки. Но след закупуване и отваряне, бихме посъветвали клиентите си, да се погрижат за правилния начин на съхранение. Както и, да не се запасяват с количества, които не могат да бъдат изконсумирани в рамките на месец. След този период, се влошават качествата на храната за вашето мини зайче. А Zooland.bg, пак ще е на ваше разположение.