Храна за чинчили и катерички

Всеки пакет храна за чинчили и катерички е специален и богат на полезни хранителни вещества. Чинчилата е от придирчивите гризачи по отношение на храната, затова тя трябва да е разнообразна. В същото време, всяка нова храна за чинчили и катерички, може да не допадне на вкусът на вашето  животинче и ще трябва да търсите нещо друго. В такива моменти, наши клиенти твърдят, че специална храна с микс от фибри е спасението.

В Zooland.bg, предлагаме голямо разнообразие на фирми и качества, в стремежа си за максимално добро обслужване и на най-капризните. Много от продуктите са с атрактивни и изгодни цени.

От характеристиките при храненето на чинчили и катерички, трябва да се отбележи, че чинчилите са тревопасни животни, което означава, че те се нуждаят от голямо количество въглехидрати и протеини. Най-добрият източник на последните са фибрите и ако за нас това са зеленчуци, плодове и билки, то за чинчили това е преди всичко сено. Основата на диетата ще бъдат концентратите - това е специална храна-микс от фибри, както и зърнени храни, семена, трици, хляб. Най-добре е, когато повечето от съставките се комбинират. При изборът на производител, от Zoolend.bg препоръчваме специална храна-микс от фибри на водещи производители. Така е по-лесно за клиентите, защото освен подборът от всички необходими компоненти, се взема предвид и техният количествен дял и имат естествени добавки. Което означава, че можете да разчитате на качествено съдържание във всяка опаковка на изгодни цени.

Режимът на хранене при домашните катерици е сравним с този на чинчилите, но има някои разлики. Например, най-добрата храна за катерички, са плодовете и зеленчуците. За разлика от чинчилите, в чиято диета делът на сочната храна е само 20%, катеричката трябва да получава поне 50%. Сред характеристиките може да се отбележи и безграничната любов към семена и сушен грах. Такава храна за домашната катеричка, е по-добра от всеки деликатес.

В Zooland.bg, разполагаме с Храна за чинчили и катерички със специален микс от фибри, на изгодни цени. Проверете условията ни за бърза доставка в района и страната.