Големи папагали

Кой не харесва големите, пъстри папагали, главни герои в множество филми и забавни клипчета? Папагалите са родени да бъдат "звезди", затова могат да са и чудесни домашни любимци. Интелигентни и очарователни, със своето цветно присъствие те красят дома и радват своите стопани. Като всички екзотични птици, големите папагали имат своите специфични нужди. На първо място са качествените храни за птици и по-конкретно - храната за големи папагали. Тя задължително трябва да е балансирана в процентното съотношение между различните съставки - протеини, мазнини, влакна, витамини, минерали и др. Основното съдържание в храната за големи папагали са семената - слънчогледови, тиквени семки, конопено семе, царевица, пшеница, овес, ориз; ядки - фъстъци, орехи, кедрови ядки, лешници, бадеми; сушени плодове - стафиди, банани, ананас, папая, горски плодове и др. Всички продукти са обработени и смесени по най-подходящия за птиците начин - натрошени, гранулирани, на пепел или пудра. Храната допълнително е обогатена с калций, фосфор, сурова мазнина и протеин, фибри и други добавки, гарантиращи здравето и отличния външен вид на вашия голям папагал.

Храните за птици е добре да допълните с лакомства, които са едновременно вкусни, полезни, а също така и забавни за папагалите. Те са отлично средство вашата птица да получи така необходимите ѝ вещества, докато си играе и похапва, а същевременно забавлява и вас по неповторим начин. В лакомствата отново присъстват важни за здравето на папагала елементи и продукти, включително натурално дърво, кокос, яйца, зеленчуци, отново зърнени продукти и семена, оформени като крекери, пръчки, играчки, "вериги" и др.

В нашия онлайн магазин можете да се запознаете с разнообразните храни и лакомства за птици, да изберете подходящите за вашия голям папагал и с няколко клика да направите своята поръчка. Ние ви гарантираме бърза доставка директно до вашия дом или до офиса на куриерска фирма.